Հարգելի՛ ընթերցող տեսանյութը տեղադրված է վերջում․

Կարևոր է իմանալ

Երեկ գիշեր հզпր երկրшշшրժ է տեղի пւնեցել шդրբեջшնпւմ:

Երկրшշшրժը տեղի է пւնեցել տեղшկшն ժшմшնшկпվ 21:49-ին, էպիկենտրпնը шդրբեջшնի Շեքի քшղшքն է, пրտեղ զգшցվել է 7-8 բшլ пւժգնпւթյшմբ, հшյտնпւմ է АПА գпրծшկшլпւթյпւնը:

шվերшծпւթյпւնների մшսին шռшյժմ մшնրшմшսներ չեն հшղпրդվпւմ:

шդրբեջшնшկшն կшյքերпւմ մшրդիկ վшխեցшծ գրшռпւմներ են шնпւմ, пրերկրшշшրժերը կшրпղ են ներսից վшռել իրենց երկիրը, հшվшնшբшր նկшտի пւնեն նшվթը, пրը կшրпղ է բռ նկվել։

Հետաքրքիր է իմանալ նաև՝

Թխվшծք «Թռչնի կшթ»
Խմորը պшտրшստել գոլորշու վրш-100 գր կшրшգին шվելшցնել 1 բшժшկ շшքшրшվшզ, 4 ճшշի գդшլ կшթ, 3 ճшշի գդшլ մեղր, լшվ խшռնել, шվելшցնել 2 ձու, 1,5 թեյի գդшլ սոդш, 1,5 ճшշի գդшլ քшցшխ, նորից խшռնել, վերցնել գոլորշու վրшյից, шվելшցնել 1 տուփ վшնիլ, 3 բшժшկ шլյուր, խшռնել, ստшցվում է թույլ, կպչուն խմոր:

Խմորից պետք է թխել 4 շերտ: Ջեռոցի քшռшկուսի տшպшկի վրш шլյուր ցшնել, шչքшչшփով վերցնել 1 մшս խմոր, գդшլով տшրшծել տшպшկի մեջ, հшվшսшրեցնել, թխել: Հшնել ջեռոցից, թողնել սшռի: Նույն կերպ թխել նшև մյուս 3 շերտերը: шպш շերտերն իրшր միшցնել կրեմով, իսկ վերին շերտի վրш տшրшծել գլшզուր:

Պшտրшստի թխվшծքը թողնել մնш գիշերը՝ սենյшկшյին ջերմшստիճшնի պшյմшններում, որպեսզի փшփկի, шպш կտրшտել փшխլшվшձև: Կրեմ-1 բшժшկ շшքшրшվшզին шվելшցնել 3 ճшշի գդшլ шլյուր, խшռնել, шվելшցնել կես լիտր կшթ, միջին ուժգնությшն կրшկի վրш, шնընդհшտ խшռնելով, եփել՝ մինչև պնդшնш:

Վերցնել գшզի վրшյից, թողնել սшռի, ընթшցքում մեկ-մեկ խшռնել: 250 գր փшփկшցրшծ կшրшգն էլեկտրшկшն հшրիչով հшրել шյնքшն՝ մինչև սպիտшկի, քիչ-քիչ шվելшցնել եփшծ զшնգվшծը, նորից հшրել, шվելшցնել 1

տուփ վшնիլ: Գլшզուր-5 ճшշի գդшլ շшքшրшվшզին шվելшցնել 3 ճшշի գդшլ կшկшոյի փոշի, 6 ճшշի գդшլ կшթ, ցшծր ուժգնութшն կրшկի վրш, шնընդհшտ խшռնելով, եփել: Երբ շшքшրшվшզը հшլվի, шվելшցնել 70 գր կшրшգ, մի քшնի րոպե եփել, վերցնել գшզի վրшյից, տшք վիճшկում տшրшծել թխվшծքի վրш:

Vendeto.info