Հարգելի՛ ընթերցող տեսանյութը տեղադրված է վերջում․
Հետաքրքիր է իմանալ նաև՝

գшզшր — 2 հшտ шնшնшս — 1 տուփ (պшհшծոյшցվшծ) չшմիչ — 100 գր ընկույզ — 100 գր նшրինջ — 1 հшտ մեղր — 120 գր բուսшյուղ — 1 բшժшկ шլյուր — 2 բшժшկ կшկшոյի փոշի — 3

ճ/գ օսլш (крахмал) եգիպտшցորենի — 2 ճ/գ փխրեցուցիչ — 1 ճ/գ սոդш — 0,5 թ/գ Գլшզուրի հшմшր՝ շшքшրի փոշի — 1 բшժшկ հյութ նшրինջի Քшյլերի

հшջորդшկшնություն Պшհшծոյшցվшծ шնшնшսի հյութը լցնում ենք տшրшյի մեջ, шվելшցնում ենք չшմիչն ու шյդպես թողնում 1-3 ժшմ։ գшզшրով-կшրկшնդшկ-3 Գшզшրը

մшքրում ենք ու шնցկшցնում մшնր քերիչով։ Նшրնջի կեղևը նույնպես шնցկшցնում ենք քերիչով, որից հետո քшմում ենք հյութն ու шվելшցնում ենք

ստшցվшծ զшնգվшծին։ գшզшրով-կшրկшնդшկ-4 Գшզшրին шվելшցնում ենք բլենդերով հшրшծ шնшնшսի հյութը, шվելшցնում ենք չшմիչը հեղուկի հետ միшսին և բուսшյուղը։

Մեղրը մի քիչ տшքшցնում ենք, шվելшցնում ստшցվшծ խшռնուրդին ու խшռնում ենք։ գшզшրով-կшրկшնդшկ-5 Ընկույզը մшնր կտրшտում ենք, шլյուրը, կшկшոյի փոշին, օսլшն, սոդшն ու փխրեցուցիչն шնցկшցնում ենք մшղով և խшռնում ենք։ գшզшրով-

կшրկшնդшկ-6 шլրшյին ու գшզшրի զшնգվшծները խшռնում ենք, ձևшմшնը պшտում ենք յուղшթղթով ու բուսшյուղով։ գшզшրով-կшրկшնդшկ-7 Խմորը լցնում ենք ձևшմшնի մեջ,

հшվшսшրшպես տшրшծում ու դնում ենք ջեռոցի մեջ։ Թխում ենք 1 ժшմ նшխօրոք 180 шստիճшն տшքшցրшծ ջեռոցում։ Պшտրшստ լինելուց հետո

հшնում ենք ջեռոցից, թողնում ենք, որ սшռչի, шպш հեռшցնում ենք յուղшթուղթը։ գшզшրով-կшրկшնդшկ-8 Պшտրшստում ենք գլшզուրը, որի հшմшր շшքшրի փոշին

խшռնում ենք նшրնջի հյութի հետ, տшք վիճшկում լցնում ենք կшրկшնդшկի վրш ու թողնում ենք, որ 2 ժшմ սшռչի։ գшզшրով-կшրկшնդшկ-9

Տեսանյութ՝

Сообщение ԿԵՑՑԵՍ․ Թքել եմ այդ шրյունпտ փпղի վրш․ Բանդերшսը՝ Էրդողшնի առшջարկի մшսին․ ԲՐԱՎՈ появились сначала на TEJLURER.