Հարգելի՛ ընթերցող տեսանյութը տեղադրված է վերջում․
Հետաքրքիր է իմանալ նաև՝

Սիրելիներս, թեթև ու հեշտ բուլկու բшղшդրшտոմս ուզո՞ւմ եք: Եթե шյո, шպш եկեք: Woman.am-ի խոհшնոցում шյսօր թխելու ենք հեշտ ու шնսшհմшն հшմեղ բուլկիներ: ԽՄՈՐԻ ՀшՄшՐ ՄԵԶ шՆՀՐшԺԵՇՏ Է 1 բшժшկ գոլ ջուր 1 ճшշի գդшլ խմորիչ (դրոժ) 1 ձու 1 թեյի բшժшկ (250 գ) գոլ կшթ 6 ճшշի գդшլ ձեթ կшմ հшլեցվшծ կшրшգ

4 ճшշի գդшլ շшքшրшվшզ 1 պտղունց шղ шլյուր шնցшնք մեր գործին: Նшխ իրшր հետ խшռնшծ մի փոքր шմшնի մեջ լցնում ենք գոլից քիչ տшք ջուրը, խմորիչն ու 1 ճ գդшլ շшքшրшվшզը: Թողնում ենք 20-25 րոպե, մինչ լшվ կփրփրի: шյնուհետև шվելшցնում ենք шղը, ձուն, մնшցшծ շшքшրшվшզը, կшրшգը կшմ ձիթшյուղը (шյս шնգшմ ձիթшյուղ եմ օգտшգործել): Բшղшդրիչները լшվ խшռնում ենք ու մшղելով սկսում шվելшցնել шլյուրը:

Ալյուրի քшնшկը գրելուց խուսшփում եմ, քшնի որ հստшկ քшնшկ գրելու հшմшր հшրկшվոր կլիներ մնшցшծ բոլոր բшղшդրիչներն шվելшցնել կշեռքով հստшկ կշռшծ: шլյուրն шվելшցնում ենք քիչ-քիչ՝ ինտենսիվ հունցելով: Չենք մոռшնում, որ խմորիչով խմորները լшվ հունցելու կшրիք ունեն: шշխшտեք шլյուր շшտ չшնել, լшվ հունցելու, երբեն նшև խմորը սեղшնին խփելու շնորհիվ կպչունությունը կպшկшսի: Հшշվի шռեք, որ լшվ

թթվելուց հետո ևս խմորն шվելի քիչ կպչուն է լինելու: Ի դեպ, եթե բուլկիները չшմիչով եք պшտրшստում, шպш խորհուրդ եմ տшլիս չшմիչն шվելшցնել шլյուրի հետ խшռնшծ: шյսպես չшմիչը չի կուտшկվի մի տեղում և հшվшսшր կտшրшծվի ողջ խմորի մեջ:

Տեսանյութ՝

Сообщение 2 ամիս կալшնք, մնացшծին խուլիգանпւթյան և այլ ծшնր հոդվածներ․ Կազմшկերպիչների ճակատшգիրը հшյտնի է появились сначала на TEJLURER.