Դանդելիոնով թեյ քաղցկեղի դեմ. Դանդելիոնի թեյը կարող է իրականում ոչնչացնել քաղցկեղի բջիջները և պաշտպանել առողջ բջիջները քաղցկեղից: Այս բույսն ունի բազմաթիվ բուժիչ հատկություններ, ինչը նրան դարձնում է հզոր դեղամիջոց։ Բացի այդ, թեյը շատ հեշտ է պատրաստվում։
400 գրամ դանդելիոն հավաքեք, թրջեք 12 ժամ, որ դառնությունը անցնի, ծաղիկներն առանձնացնեք: Թրջված և լվացած ծաղիկները լցնել 0,5 լիտր եռման ջրի մեջ, եփել 15 րոպե, ապա թողնել մինչև սառչի, քամել ծաղիկները և դեն նետել։ Քամեք արգանակը, որպեսզի ծաղիկներից հետքեր չմնան։
Ստացված թուրմին ավելացնում եմ 1 կգ շաքարավազ և եփում սովորական ջեմի պես մինչև օշարակը թանձրանա։ Եփելու վերջում, ավարտից 5-7 րոպե առաջ ավելացնել կիտրոնաթթուն և մուրաբա-մեղրը պատրաստ է։ Դանդելիոնը բուժում է ուռուցքները, հեպատիտը, լյարդի, երիկամների և ստամոքսի հիվանդությունները․ Ահա թե ինչպես ճիշտ եփել օշարակը
Օշարակի բաԲաղադրատոմս.
400 դեղին խատուտիկի ծաղիկ (Դանդելիոն) 4 կտրատած կիտրոն 4 կտրատած նարինջ 3 ս՝ լիտր ջուր Բաղադրիչները ավելացնել ջրի մեջ և թողնել 24 ժամ։ Այնուհետեւ ավելացնել 2 բաժակ շաքարավազ եւ եռացնել։ Երբ խառնուրդը թանձրանա, հանեք կրակից և լցրեք ստերիլիզացված բանկաների մեջ։
Օգտագործեք սովորական մրսածության, հազի և բրոնխիտի բուժման համար: Թեյի բաղադրատոմս. Դանդելիոնի թեյը պատրաստվում է չոր, մանր կտրատած և խառը դանդելիոնի տերևներից: Վերցրեք կես թեյի գդալ խառնուրդը և ավելացրեք մեկ բաժակ ջրի մեջ՝ թեյ պատրաստելու համար։
եք նաև 60 գրամ այս խառնուրդը խառնել 30 գրամ չոր խատուտիկի արմատների հետ։ Խառնուրդը ավելացրեք 2,5 մլ ջրի մեջ և մի քիչ աղ։ Եռացնել և եփել 20 րոպե։ Այնուհետև քամել և խմել օրական երեք անգամ մեկ բաժակ։